Laufwunder Lipidbalm75 ml Ihoa suojaava,kuivan ja hieman karhean ihon voide

Laufwunder Lipidbalm75 ml Ihoa suojaava,kuivan ja hieman karhean ihon voide

22,50 €
−18 %

18,50 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-8 päivä(ä)

Kuvaus


Miellyttävän tuntuinen ja tehokas voide levittää jalkapohjan ja säärien alueelle. Kokeile lipidbalm voidetta, joka korjaa ihosi lipidien tason ennalleen. Kosteuttaa, hoitaa ja suojaa ihoasi.

Laufwunderin Lipidbalm sisältää korkealaatuisia keramideja, Afrikkalaisen Karitepuun sheavoi vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja kosteuttaa. Panthenol ja bisabolol rauhoittaa samalla ihoasi.

Päivittäin käytettynä ihon kunto paranee ja vastustuskyky kasvaa. Voide lähes tuoksuton.

Sopii myös diabeetikoille. Kun ihosi on erittäin kuiva, myös ihonalaisista kerroksista tai ilmenee ns. suomumaista kuivuutta, kokeile Laufwunder hydrobalm ensin ja siirry siitä Lipidbalmiin, koska tämä on hieman kevyempi voide.


aqua, cetearyl alcohol, isopropyl myristate, butyrospermum parkii, hydrogenated cococlycerides, pentylene glycol, sodium cetearyl sulfate, panthenol, ceramide 3, ceramide 6, phytosphingosine, ceramide 1, bisabolol, cholesterol, parfume, phenoxyethanol, sodium lauroyl lactylate, cetyl hydroxyethylcellulose, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propelparaben, isobutylparaben, citric acid, carbomer, xanthan gum