Magnesium suihke  100ml vahva, Nordic Health

Magnesium suihke 100ml vahva, Nordic Health

29,00 €
−49 %

14,90 €

Varastossa
Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Vahva magnesium ihosuihke lihaskramppeihin, suonenvetoon ja lihasrentoutukseen. Suihkutetaan suoraan iholle, mikä auttaa suoraan kohteeseen.

Magnesium Vahva -suihke on helppo, suoraan iholle suihkutettava magnesiumvalmiste. Magnesium Vahva sopii mm. lihaskramppien, suonenvetojen, kasvukivun ja levottomien jalkojen hoitoon. Tämän lisäksi valmiste sopii erinomaisesti mm. juoksioille ja maratoonareille urheilun jälkeiseen palautumiseen. Magnesium Vahva sisältää vain luonnon magnesiumia ja puhdistettua vettä, joten se sopii myös lapsille ja raskaana oleville.


Nordic Health -suihkeiden magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumia voidaan pitää maailman puhtaimpana luonnon magnesiumina.

Nordic Health on tehnyt magnesiumsuihkeilla imeytymistutkimukset Cardiffin Yliopistossa. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta sekä sen, että levitätpä magnesiumin minne vain se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä suolisto- ja happovaivat sekä happolääkkeet haittaavat magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi. Pullosta saat 800 suihkaisua.

Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä.

Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.


Käyttöohje

5-10 suihkausta 2 kertaa päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero kevyesti halutulle alueelle. Sopii myös lapsille ja
raskaana oleville.

20 suihkausta sisältää 360 mg hyvin imeytyvää luonnon magnesiumia. Farmaseuttista laatua.

Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteemme suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla