• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
  • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

Peclavus® PODO Teepuuvoide

15,00 €
−20 %

12,00 €

Varastossa
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Peclavus® PODO diabeettinen jalkavoide - myös muille kuin diabeetikoille. Teepuuvoide on kehitelty jalkojen kuivalle, herkälle iholle. Tehokas yhdistelmä ärsytystä lievittävää teepuuöljyä ja antiseptistä arnica-uutetta ja laventeliöljyä suojaa ihoa pitkäksi aikaa estäen jalkasientä. Ihon yhteensopivuus kliinisesti testattu. Voiteen tuoksu on teepuun omaava tuoksu. Huomio, jos olet yliherkkä tuoksuille.

Peclavus-sarjan tuotteita valmistetaan ympäristöystävällisellä tavalla. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita eikä väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai gmo-ainesosia. Peclavus tuotteiden kehityksessä ei ole käytetty eläinkokeita. Osalle tuotteista on myönnetty NATURE-sertifikaatti, joka tarkoittaa sitä, että tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisia, pinta-aktiiviset aineet ja emulgaattorit ovat kasvipohjaisia, tuotteet eivät sisällä kemiallisia UV-filttereita. Tuotteet ja niiden pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia. Peclavus on saksalainen valmistaja.


AQUA, CAPRYLIC/KAPRIC TRIGLYSERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS ÖLJY, GLYSERYLISTEARaatti, POLYGLYSERYYLI-3 STEARaatti, THEOBROMA KAKAONSIEMENVOI, SIMMONDSIA CHINENSIS AVOLI, GLYSERYLI AMYGDALUS DULCIS AND CLASSEROLIAVOLYAVOLYAVOLY ALVIALU Uute, MELALEUCA ALTERNIFOLIA -LEHTIÖLJY, ksantaanikumi, NATRIUMHYDROKSIDI, LEVULIINIHAPPO, P-ANISIHAPPO, NATRIUMLEVULINaatti, LINALOOL, LIMONEENI, GERANIOLI, SITRONELLOLI