Selkätuki, kaksikerroksinen

Selkätuki, kaksikerroksinen

72,00 €
−50 %

36,00 €

Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Poistotuote vain L-koko. Kaksikerroksisessa selkävyössä ero muihin selkävöihin on siinä, että tämä on leveämpi ja antaa voimakkaamman tuen. Se antaa enemmän tukea selälle myös vatsapuolelta, mikä keventää selkärangan rasitusta. Ympärysmitan saa juuri sopivaksi tarroituksella. Optimaalisen ihokosketuksen varmistamiseksi vyön takaosassa on pehmeä, irrotettava pehmuste, joka täyttää selkärankanikamien ympärille muodostuvat ilmataskut. Pehmuste voidaan irrottaa ja sitä voidaan käyttää erikseen esimerkiksi vaatteiden alla. Koko suoja on tehty keraamisesta tekstiilistä, joten vaikutus toimii myös ilman pehmustetta.

Vyötärön mitta L koko 85-110 cm

Back on Track lihas- ja nivelsuojat valmistetaan ainutlaatuisesta keraamisesta Welltex-kankaasta, joka heijastaa vartalon lämmön takaisin infrapunalämpönä. Infrapunalämpö nopeuttaa verenkiertoa ja ehkäisee lihasjännityksiä.

Pesuohjeet:

  • Back on Track tuotteet voidaan pestä pyykinpesukoneessa 40 asteen lämpötilassa miedolla pesuaineella ilman valkaisuainetta. Keraaminen aines ei liukene veteen.
  • Älä käytä huuhteluainetta.
  • Älä kuivata kuivausrummussa, tuote voi vahingoittua.
  • Silittäessä lämpötila ei saa olla yli 50 astetta.Valmistaja/markkinoija: Back on Track Oy