Selkätuki, selkävyö

Selkätuki, selkävyö

62,00 €
−50 %

31,00 €

Toimitusaika: 1-5 päivä(ä)

Kuvaus

Poistotuote vain M-koko. Back on Track selkävyö on edestä kapea selkävyö on hyödyllinen paljon istuville, esim. autoa ajavat, ratsastavat ja toimistotyöntekijät.

Suotuisimman ihokosketuksen varmistamiseksi on vyön takaosassa pehmeä, irrotettava pehmuste, joka täyttää selkärankanikamien ympärille muodostuvat ilmataskut. Pehmuste voidaan irrottaa ja sitä voidaan käyttää erikseen, esimerkiksi vaatteiden alla. Koska suojan pääasiallinen vaikutus perustuu Welltex-kankaaseen, suojan antama pieni lisätuki vain tehostaa vyön vaikutusta. Suoja sopii hyvin myös kaikille fyysistä työtä tekeville, esim. varastotyöntekijöille.

Materiaali polypropyleeni, väri musta. Pakkauksessa on yksi selkäsuoja.


Valitse oikea koko mittaamalla vyötärömitta

Koko:Yympärysmitta :M koko 85-115cm


Back on Track lihas- ja nivelsuojat valmistetaan ainutlaatuisesta keraamisesta Welltex-kankaasta, joka heijastaa vartalon lämmön takaisin infrapunalämpönä. Infrapunalämpö nopeuttaa verenkiertoa ja ehkäisee lihasjännityksiä.

Pesuohjeet:

  • Back on Track tuotteet voidaan pestä pyykinpesukoneessa 40 asteen lämpötilassa miedolla pesuaineella ilman valkaisuainetta. Keraaminen aines ei liukene veteen.
  • Älä käytä huuhteluainetta.
  • Älä kuivata kuivausrummussa, tuote voi vahingoittua.
  • Silittäessä lämpötila ei saa olla yli 50 astetta.


Valmistaja/markkinoija: Back on Track Oy