• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
 • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

Joskus sitä ajattelee mukavuusaluetta jaloilleen. Minkähän vuoksi euron sukkaa tulee ostettua marketin käytävältä? Tottakai hinta kutkuttaa ja saan taas täytettyä sukkakorini edullisesti.

Tämä on aikani ennen DeoMediä.

Ihanat kuviot jalkaterän ympärillä piristävät, mutta lankojen määrä puristaa jalkaani ja kahden tunnin päästä huomaan luopuneeni tunteesta..heittämällä sukkani roskiin. Sinne meni myös euroni!

Ensin ajattelin, kenelle voisin tämän antaa, mutta miksi kierrätän puristustunnetta toiselle?

Se toinen sattuu yleensä olemaan jokin läheinen ihminen. Nyt, kun sain hänet mieleeni, niin voisinhan tehdä tästä asiasta kiitettävän ja hänelle muistettavan….palataan tähän myöhemmin.

Kansainvälisesti DeoMed on valloittanut maailmaa ja täällä Suomessa DeoMed on saanut valtavan suosion.

MIKÄ TÄMÄ JUTTU SIIS ON?

No, se puristus, joka ei tartu. Valloitus tapahtuu juuri sinä hetkenä, kun DeoMed saavuttaa jalkasi.

DeoMed on raudanlujien terveysalan ammattilaisten kehittämä ”aivan jokapäiväinen sukka”, mikä sopii aivan kenelle vaan.

Kevyt tunne jaloillasi ilman niitä puristavia lankoja tai tiukkaan kudottua neulosta. Joustoa siinä pitää olla, koska sinunkin jalkasi joustavat. Liike, mikä tapahtuu käyntivaiheessa, sekin joustaa. Siinä nivelet, luut, lihakset ja faskiat toimivat..jalka tavoittaa lattian >> kanta. keskipohja, päkiä ja varpaat.

Palataanpa puristuksessa astetta ylemmäksi ja tavoitetaan nilkan alue. Sairaalan putkisukat ovat hieman edesmennyt malli esimerkistä ”kiristämättömät” sukat.

Päinvastainen eli puristava malli löytyy roskiksestani..se euron sukka. Nilkka antoi lopullisen päätöksen, sillä painauma nilkan kohdallani kertoo puristuksen, ei enää pelkästään tunne.

TIESITHÄN SINÄ JO ASIAN, MITEN ESTETÄÄN JA HEIKENNETÄÄN PINTAVERENKIERRON LIIKKUMINEN JALASSA? -juuri näin, puristamalla.

Puristamaton sukan suu pitää kokea, silloin huomaat sen luanikkuuden. Vaikka oma nilkkani sattuu olemaan ohuempaa mallia, en koe mitenkään, että DeoMed ei istuisi jalassani. Tulet sen itse huomaamaan. >>> Ei me mennä ajassa taaksepäin, vaan seurataan mallia DeoMed.

Pintaverenkierrosta ja sen tärkeydestä löytyy paljon keskusteluja ja miksi se on tärkeää.

Jokainen DeoMed on luotu joustollaan ohuesta turvonneeseen jalkaan, myös siksi sillä on CE- merkintä. Mikä?

– lyheyesti sanottuna, tuote on tarkastettu ja se täyttää EU:n turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset.

Haluan ottaa tähän tarinaani vielä yhden osion roskiksestani.

SAUMAT! Minun lapsenlapseni on 3- vuotiaasta asti kiukutellut, kun sauma sukassa tuntuu inhottavalta, painaa ja sattuu. Oi yes! Meillä on paljon yhteistä.

Tällä hetkellä meillä on yhteistä myös DeoMed, sillä juuri kohta saadaan se ihanuus lapsillekin. Jaksakaa lapset odottaa vielä hetki.

-Lapsesta vanhuuteen..iän myötä varpaiden alueille saattaa tulla hyvin erilaisia ongelmia.

JALKOJENHOITAJILLA ON SUOSITUS SAUMATTOMIIN SEKÄ PURISTAMATTOMIIN SUKKIIN. Sauma voi olla kova ja hangata ihoa, tuottaen lisäongelmia. Ongelmana voi olla myös se, mistä löytää näitä sukkia. Onneksi meillä on DeoMed ja juuri nämä hoitajat toimivat sinun sukkien jälleenmyyjänäsi. -Voithan myös kysyä minulta, olisiko sinun lähelläsi hoitolaa DeoMed-sukilla varustettuna.

Kestävyys, hoitavuus sekä antibakteerisuus tuovat ajan kanssa sinulle säästöjä. Kansainvälisyys on antanut Deomedille mahdollisuuden päästä markkinoille omalla edullisuudellaan.

Puristava tunne, jonka olisin lahjoittanut tarinani alussa.. tunne on nyt hävinnyt. Kevyt olo kantaa jalkojani, olen levossa, työssä tai ulkoilemassa.

Lahjoitathan sinäkin hänelle tämän tarinani. Jalat kantavat teitä aina. Löydät linkin myös TÄSTÄ

Tuntuuko, että et jaksa tarinaani pidemmälle…voithan käydä kurkkaamassa DeoMediä …vai lukitsitko vielä tämän loppusilauksen…sillä…

YKSI ASIA, SUVUN TÄRKEIN ELI SUVUN VANHIN

Ehkä sairaalassa tai osittain vuoteessa..

Minä ”kevytjalkaisena” vien mummolleni lahjaksi sukat ja pujotan ne heti jalkaan, jotta niitä ei jätetä kaappiin odottaamaan.

Se hauras ohut iho, turvotus jalassa…Vuoteessa ei isoja iloja enää ole, joten tämä pienikin ele, on todella iso ilo hänellekin. DeoMed sukista löydämme myös erikoissukkia, joilla on ihoa hoitava vaikutus.

Olen vannoutunut tarinassani joustolla ja lupaan vielä extrajoustoa.

DeoMedistä löydät varmasti Maxin.

 • Muistutan käyttäjiä, että DeoMedillä on erityisominaisuuksia, joita on huomioitua jo tehdasvaiheessa lääkärien kanssa.
 • Näillä luodaan puitteet eri sairauksia omaaville käyttäjille, kuten diabetes.
 • Muistutan nuoria ja terveitä, DeoMed on myös teitä varten. Hellikää jalkojanne.
  Tämän maailmanvalloituksen juuret ovat Puolassa ja me suomalaiset, pääsääntöisesti hoitoalan yrittäjät, olemme päässeet kansainvälisen lääketieteellisesti kehitellyn tuotteen jälleenmyyjiksi. Olemme siis suomalaisia yrittäjiä terveysvaikutteisella, kansainvälisellä DeoMed -tuotteella!
  Haluatko etsiä itsellesi DeoMed/MedicDeo oman tuotteesi`? klikkaa tästä; minun jalkani deomed

  Pohditko auttaa omia asiakkaitasi enemmän ja olisi halu hoitoalan yrittäjänä saada lisätietoa? YRITTÄJÄ, lisää kiinnostuksesti @postiin; minun asiakkailleni

  Kun osallistut seuraamaan sivustoani ja tämän tapaisia kokemuksia, tarinoita, blogeja..millä sitten niitä kutsummekaan....

  Deomed- julkaisuani , saat jatkossa tietoa yksittäisistä malleista ja niiden lumoavuudesta.

  - JA VAIN, JOS SINÄ NIIN HALUAT-

  sinun jalkojasi ajatellen mari ja deomed