• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
  • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

JALKOJENHOITO-TUOTTEITA

jalka ja kynsisienivoiteet

Iho-ongelmia jaloissa?

Varpaanvälien ihorikot, hautumat, jalkapohjassa ärtynyttä tai kuoriutuvaa ihoa - Ota käyttöön punainen Footlogix sarja - vaahtovoiteen antimikrobinen teho yllättää sinut!

Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.  Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Corneum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.

Footlogix®-sarjan tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Corneum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.

VALITSE OMA FOOTLOGIX TUOTTEESI JALKOJEN ONGELMIEN MUKAISESTI