• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
  • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

Footlogix 1 DD-kosteuttava vaahtovoide

28,00 €
−8 %
25,90 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-7 päivä(ä)

Kuvaus

Footlogix 1 DD-vaahtovoide125 ml


Nopeasti imeytyvä vaahtovoide kuivalle ja herkälle iholle. Kosteuttaa ihoa ja lievittää ärsytystä. Vaahtovoiteista tykätyin voide, joka helpottaa voitelua myös niille, jotka eivät yleensä pidä rasvan ominaisuudesta. Vaahtovoide ei jätä liukasta pintaa, koska koostumuksen ansiosta imeytyy heti ihonalaisiin kerroksiin ja auttaa sieltä käsin hoitamaan ihoasi. Kosteustasapainoa hoidettaessa kannattaa muistaa, miten kaikki lähtee ihonalaisista kerroksista. Solut uusiutuvat ja voiteen kosteus hoitaa uudistavaa ihoasi. Näin saavutat tuloksia säännöllisellä käytöllä. Tällä voiteella emme hoida vain pintaa, vaan ihoa kokonaisuudessaan.


Jos ihosi kuorituu, punoittaa tai kutiaa, tutustu footlogixin punaisiin tuotteisiin.

Jos kuivaa ja kovettunutta jalkapohjan ihoa tarvitsee ensin hiota kotikonstein, tutustu vesihiontakiveen. Turvallinen ja edullinen sekä tehokas apu! tuotenro 1041.

Sisältää ureaa sekä Spiraleen® leväuutetta, joka lievittää ihon ärsytystä. Kuivalle ja herkälle iholle, myös diabeetikolle. Käyttö: Ravista purkkia pystyasennossa. Ota kädelle pieni määrä voidetta ja levitä aamuin tai illoin.

Inci:Aqua, Urea (10 %), Cetearyl Ethylhexanoate, Isobutane, Stearic Acid, Propylene Glycol, Triethanolamine, Isostearic Acid, PVP, Sorbitol, Polysorbate 20, Dimethicone, Propane, Butylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Alcohol Denat., Spirulina Platensis Extract, Methylparaben, Disodium EDTA, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ubiquinone.