• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
  • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

Footlogix 7+ ärtyneen kuivan,sienimäisen ihon vaahtovoide

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Footlogix 7+ ärtyneen ja kutiavan ihon vaahtovoide125 ml


Spiraleen®-leväuute on tehokas hoitamaan kuivaa, karheaa, kutiavaa tai hiekkapaperin karheaa ihoa. Footlogix-vaahtovoide ärtyneelle iholle auttaa myös sieni-infektion hoidossa. Urea (10%) sitoo kosteutta.

Sopii ikääntymisen aiheuttamien jalkaongelmien hoitoon, diabeetikolle sekä silloin kun vastustuskyky on esim. sairaudesta johtuen heikentynyt.

Vaahtovoide ärtyneelle iholle hoitaa kuivaa, karheaa tai kutiavaa ihoa. Auttaa myös sieni-infektion hoidossa ja soveltuu diabeetikolle tai silloin kun vastustuskyky on heikentynyt.

Voit käyttää lisänä kosteuttavampaa jalkavoidetta. Vaahto imeytyy heti ja on helppo levittää, ei jätä liukasta pintaa. Hyvä hoitava voide!

Sisältää Spiraleen® leväuutetta ja ureaa.
Käyttö Ravista purkkia pystyasennossa. Ota kädelle pieni määrä voidetta ja levitä iholle aamuin illoin.

Katso myös DeoMed ja InMove antibakteerist sukat! Sukat ovat aina lähellä ihoasi ja vaikuttavat ihosi hyvinvointiin.

Inci:Aqua, Urea ( 10%), Butane, Cetearyl Ethylhexanoate, SD Alcohol 40-B, Propane, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Triethanolamine, Isostearic Acid, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenyl Trimethicone, Stearic Acid, Sodium Polyacrylate, Fragrance (Parfum), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ceteareth-20, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Polysorbate, Spirulina Platensis Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil