• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
  • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

Laufwunder Lipidbalm, Ihoa suojaava,kuivan ja hieman karhean ihon voide

22,00 €
−14 %
18,90 €
Varastossa
Toimitusaika: 1-8 päivä(ä)

Kuvaus


Miellyttävän tuntuinen ja tehokas voide levittää jalkapohjan ja säärien alueelle. Kokeile lipidbalm voidetta, joka korjaa ihosi lipidien tason ennalleen. Kosteuttaa, hoitaa ja suojaa sekä korjaa ihoasi. Ohut iho, haavauma altis iho tai ylläpidä ihosi kosteustasapainoa.

Laufwunderin Lipidbalm sisältää korkealaatuisia keramideja, Afrikkalaisen Karitepuun sheavoi vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja kosteuttaa. Panthenol ja bisabolol rauhoittaa samalla ihoasi.

Päivittäin käytettynä ihon kunto paranee ja vastustuskyky kasvaa. Voide lähes tuoksuton.

Sopii myös diabeetikoille. Kun ihosi on erittäin kuiva, myös ihonalaisista kerroksista tai ilmenee ns. suomumaista kuivuutta, kokeile Laufwunder hydrobalm ensin ja siirry siitä Lipidbalmiin, koska tämä on hieman kevyempi voide.


Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Pentylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Panthenol, Ceramide NP, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Ceramide EOP, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Lauroyl Lactylate, Bisabolol, Benzoic Acid, Sodium Citrate, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin