• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
  • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

Peclavus® kynsien hoitoöljy

Ei varastossa, kysy saatavuutta
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Peclavus® PODOcare kynsienhoitoöljy antaa kynsille jälleen silkkisen kiillon ja stabiloi kynsien terveen kasvun. Kosteutta sitova luomuhelokkiöljy ja luonnollinen E-vitamiini antavat intensiivistä hoitoa. Yhdessä arvokkaan luomuhamppuöljyn kanssa bisabololin antifungaalinen vaikutus suojaa kynsiä pitkällä aikavälillä. Levitä ohuesti kynsille ja kynsinauhoille aamulla ja illalla ja hiero kevyesti, imeytyy nopeasti. 10ml pakkaus.

Hauraille ja kuiville kynsille tai kynsinauhoille pehmentävä kynsihoitoöljy.

1 tippa riittää 5 kynteen. Riittoisa kynsiöljy osana jalkahoitotuotteita.


Peclavus-sarjan tuotteita valmistetaan ympäristöystävällisellä tavalla. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita eikä väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai gmo-ainesosia. Peclavus tuotteiden kehityksessä ei ole käytetty eläinkokeita. Osalle tuotteista on myönnetty NATURE-sertifikaatti, joka tarkoittaa sitä, että tuotteiden raaka-aineet ovat luonnollisia, pinta-aktiiviset aineet ja emulgaattorit ovat kasvipohjaisia, tuotteet eivät sisällä kemiallisia UV-filttereita. Tuotteet ja niiden pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia. Peclavus on saksalainen valmistaja.


SATIVA SIEMENÖLJY*, SIMMONDSIA CHINENSIS -SIEMENÖLJY, OENOTHERA BIENNISÖLJY*, TOKOFEROLI, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ÖLJY, ROSMARINUS OFFICINALIS -LEHTIÖLJY, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEHTÖÖLJY, luomusertifioitu, EUROONILONEOL,