• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
  • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

Peclavus® PODO Diabeettinen jalkavoide

Varastossa

Kuvaus

Peclavus® PODO diabeettinen jalkavoide urea on kestävä välitön apu erittäin kuivalle iholle. Kosteutta säätelevä voide, joka sisältää 10 % ureaa ja leväuutetta, syvästi tehokas ja kosteutta sitova. Arvokas avokadoöljy tukee ihon suojatoimintaa, luonnollinen tyrniöljy stimuloi solujen uusiutumista. Ihanteellinen diabeettisille jaloille ja neurodermatiitille. Ihon yhteensopivuus kliinisesti testattu.

Vegaani tuote muuten, mutta urea on tuote, mikä on kuitenkin valmistettu synteettisesti, siksi se on kielletty NATRUE-sertifioiduista tuotteista.

Ureaa käytetään aina, kun sarveiskalvon nopea ja voimakas pehmeneminen on tarpeen. Ureaa on ja sitä tarvitaan pääasiassa kovettumien pehmennysaineissa.

Pakkaus 100ml


Aqua, urea, kapryyli/kapriglyseridit, sorbitoli, seeearyylialkoholi, glyseryylistrlysate, polyglysyyli-3-metyyliglukoosi disteaatti, dicaprylyylieetteri, glyseriini, pentyleeni-glykole, propeeni glykol, fucus viesiculosus-uutetta, carthaMus-tina-tinktorius-siemenet, carthamus-tinktionaalinen siemenivara, carthamus-tinktionaalinen siemenivara, carthaini, carthamus-tinktionien siemenvaihe, carthaini, carthamus-tinktionien siemenet, carthaini, carthamus-tinktionien siemenet. , HIPPOPHAE RHAMNOIDES HEDELMÄÖLJY, ksantaanikumi, FARNESOL, PERSEA GRATISSIMA OIL