• uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa
  • uutta >>pikalinkit helpottaa valintaasi jalkaongelmissa

Runner Silver- urheilu ja vapaa-ajan sukka

alkaen 10,00 €

Toimitusaika: 2-3 päivä(ä)

Kuvaus

RUNNER SILVER -sukat vaativaan liikuntaan ja vapaa-aikaan

Antibakteerinen, hopeaionia runsaasti sisältävä sukka. Vaativaan liikuntaan tarkoitetuissa sukissa on käytetty kolmikerroksista froteeneulosta, joka suojaa tehokkaasti hankaumilta. Sukat ovat erittäin kevyet ja kestävämmät kuin puuvillasukat.

Moni käyttää sukkaa myös vapaa-ajan sukkana ja vinkkinä hikoileville jaloille ehdottamasti kokeilemisen arvoinen sukka. Poistaa liikahikoilua ja pitää jalat kuivana sekä raikkaina. Vahvistettu sukka pohjasta ja reunoilta. Jos kaipaat ohuempaa, tutustu sport light silver sukkaan.


Prolen SILTEX® -hopeapitoisuus edesauttaa kosteuden poistumista iholta ja pitää jalat kuivina ja hengittävinä kovassakin treenissä. Sukat pysyvät ihanteellisesti paikoillaan äkillisessäkin liikkeessä.

Pitkän ja kovankin treenin jälkeen jalat ovat raikkaantuntuiset ja hikoilemattomat.

Sukkien anatominen muotoilu huomioi molempien jalkojen yksilöllisen istuvuuden. Antibakteeriset sukat ehkäisevät jalkasientä ja poistavat epämiellyttäviä hajuja.

Koot: 35-37, 38-40, 41-43, 44-46

Värit: valkoinen/harmaa, musta/harmaa

Koostumus: Prolen® Siltex hopeaioneilla 77 % - hopea 60 ppm, polyamidi 20 %, Lycra® 3 % - aktiivinen biosidinen aine: hopea